Ronaldo gaat voorbeeld Messi niet volgen na EK

10 juli 2016, 11:24

Cristiano Ronaldo gaat na de EK-finale van vanavond (zondag) niet afzwaaien bij de nationale ploeg van Portugal. Dat heeft bondscoach Fernando Santos op de persconferentie in aanloop naar de eindstrijd in het Stade de France aangegeven.

De 29-jarige Lionel Messi kondigde onlangs na de verloren Copa América-finale tegen Chili zijn afscheid bij Argentinië aan, maar Ronaldo zal op 31-jarige leeftijd nog niet bedanken voor de Portugese ploeg. "Ik weet niet hoe lang hij nog zal doorgaan, maar de finale van het EK wordt niet zijn laatste wedstrijd voor Portugal", aldus Santos.

De bondscoach van Portugal werkte vroeger al met de toen 18-jarige Ronaldo samen bij Sporting Clube de Portugal. "Ik heb hem dertien of veertien jaar geleden al gecoacht. Helaas niet zo lang, aangezien hij al snel naar Manchester United vertrok. Maar hij was geweldig, zeer getalenteerd en gretig om alles te winnen. Hij is mentaal heel sterk, echt een geboren winnaar. Hij wil de beste zijn en streeft naar perfectie. Hij wil alleen maar beter worden en wordt boos als het even niet loopt zoals hij wil. Hij is een uitstekende aanvoerder voor ons", besluit Santos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen