Petrovic denkt dat er nog drie of vier spelers bij komen

10 juli 2016, 15:43

ADO Den Haag won zaterdag met 0-5 van VV Katwijk, dankzij doelpunten van Edouard Duplan (2), Ruben Schaken, Gervane Kastaneer en Hector Hevel. Zeljko Petrovic, in het Kyocera Stadion de opvolger van de naar Vitesse vertrokken coach Henk Fraser, was niet helemaal tevreden over zijn ploeg en hoopt dat er nog meerdere versterkingen bij zullen komen.

"Het is een normaal resultaat tegen een amateurclub, maar ik ben niet tevreden", sprak Petrovic na de 0-5 tegen Omroep West. "Het tempo lag te laag. De bal liep niet zoals op de training. We moeten geen verstoppertje spelen. We moeten lef tonen en laten zien dat we durven voetballen. De wil is er wel, maar het tempo was veel te laag. Het moet in alles twintig of dertig procent omhoog", vindt de ADO-trainer.

Petrovic beschikt over een vrij smalle groep bij ADO en hoopt daarom dat er nog wat bij zal komen. "Ik denk dat er in de komende twee weken wat gebeurt. Maar we moeten verstandig zijn. Als het niet kan, kan het niet. ik denk dat het kan, maar het budget moet kloppen. Ik ben er wel van overtuigd dat er drie of vier spelers bij zullen komen. Ik denk wel dat dit realistisch is. Iedereen wat dat het belangrijk is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen