'Newcastle United hangt flink prijskaartje om nek Sissoko'

11 juli 2016, 16:06

Belangstellende clubs moeten minimaal veertig miljoen euro op tafel leggen voor Moussa Sissoko. Dat is de vraagprijs van het gedegradeerde Newcastle United voor de international van Frankrijk. Sissoko speelde zondag een sterke EK-finale tegen Portugal (1-0 nederlaag).

Na zijn goede wedstrijd is het de verwachting dat de belangstelling voor de 26-jarige speler op gang komt. Sky Sports maakt melding van de vraagprijs van Newcastle. In de winter van 2013 maakte Sissoko de overstap van Toulouse naar Engeland. Sissoko liet eerder al doorschemeren deze transferperiode te willen vertrekken bij The Magpies.

De voorkeur van Sissoko gaat naar eigen zeggen uit naar een club zoals Arsenal. "Ik heb ruim drie jaar alles gegeven voor deze club. Ik hoop dat ze verstandig genoeg zijn om te begrijpen dat ik mij moet ontwikkelen en dat ik op het hoogste niveau moet blijven spelen", zo vertelde de aanvallend ingestelde speler eerder aan Foot Mercato.

"Ik wil onderdeel blijven van het nationale elftal en ik wil niet aan de slag in de Championship. Hopelijk begrijpt de club mijn standpunt. Ik wil vertrekken. Het is mijn wens om mijn loopbaan in Engeland voort te zetten bij een club dat uitkomt in de Champions League en het beste bij mijn stijl van spelen past."

Hoofdtrainer Rafael Benitez zou zijn topspeler juist willen behouden om zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste niveau. Hij verloor eerder al Andros Townsend aan Crystal Palace, Papiss Cisse koos voor een overstap naar China en Fabricio Coloccini en Steven Taylor zijn eveneens vertrokken.

Maandag versterkte Newcastle zich wel met Isaac Hayden (21) van Arsenal. Verder kwamen doelman Matz Sels, aanvallers Matt Richie, Dwight Gayle en verdediger Jesus Gamez al naar Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen