West Ham: "Luisteren niet eens naar bod onder 60 miljoen"

12 juli 2016, 08:41

Dimitri Payet speelde een uitstekend Europees kampioenschap en blonk ook al uit in de Premier League het afgelopen seizoen, met negen goals en twaalf assists. Het wakkerde de belangstelling aan van grote Europese clubs, maar zijn club West Ham United, waar hij nog maar liefst vijf jaar vastligt, is niet van plan hem zomaar te laten gaan.

"We proberen hem bij West Ham te houden door hem zo gelukkig mogelijk te maken", aldus voorzitter David Gold in gesprek met de BBC. "Hij heeft een goede band met trainer Slaven Bilic, zijn familie heeft het naar de zin in Londen en de fans zijn heel gelukkig met Payet. We hebben dus alles gedaan wat we kunnen, en ik hoop dat dat goed genoeg is."

Gold benadrukt dat een transfer alleen mogelijk is voor de 'superclubs'. "Naar een aanbieding van minder dan 60 miljoen euro zouden we niet eens luisteren. En zelfs als er zo'n bedrag wordt geboden, is onze intentie om onze beste spelers aan boord te houden. Dus om eerlijk te zijn: we zitten niet op biedingen te wachten. Het team is gebouwd rondom Dimitri."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen