Lucas roept landgenoten op Liverpool bij de hand te nemen

12 juli 2016, 09:53

Liverpool FC haalde afgelopen seizoen twee finales, maar pakte geen enkele prijs. Sevilla bleek te sterk in de Europa League, Manchester City nam de strafschoppen beter in de strijd om de League Cup. Volgens Lucas Leiva moeten zijn landgenoten Roberto Firmino en Philippe Coutinho daar dit seizoen verandering in brengen.

"Firmino had een erg goed debuutseizoen. Maar normaal gesproken ben je in je tweede seizoen nóg beter", zo stak Lucas op de clubwebsite de loftrompet af over zijn teamgenoot, die overkwam van TSG 1899 Hoffenheim. "Hij kent het team nu, en de spelers. Ik hoop dat hij zichzelf blijft verbeteren."

Lucas hoopt dat de teleurstellend verlopen Copa América geen negatief effect heeft op de gemoedstoestand van Coutinho. "Brazilië kende een heel slecht toernooi, maar Philippe speelde erg goed. Ik vond hem de beste speler van Brazilië, onder meer dankzij zijn hattrick tegen Haïti. Hij heeft de laatste twee, drie jaar laten zien dat hij het verschil maakt voor Liverpool. Ik hoop dat hij vol energie terugkeert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen