Huiberts: "Tottenham een pittige onderhandelingspartner"

12 juli 2016, 12:35

Max Huiberts, de directeur voetbalzaken bij AZ, omschrijft Tottenham Hotspur als een 'pittige onderhandelingspartner'. Beide partijen onderhandelden enkele weken over een transfer van Vincent Janssen en bereikten pas deze week een akkoord.

Janssen tekende dinsdag een contract voor vier seizoenen bij Tottenham. Een officiële mededeling over de transfersom is niet gedaan, maar naar verluidt ontvangt AZ ruim 20 miljoen euro voor de eredivisietopscorer van het afgelopen seizoen. De Alkmaarders veegden eerder een Londens bod van 18 miljoen euro op Janssen van tafel.

"Het was de afgelopen weken een interessant traject", zegt Huiberts op AZ.nl. "We hebben met elkaar goed geweten wat we wilden en dat is uiteindelijk uitgekomen. Tottenham is een pittige onderhandelingspartner, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Aan de ene kant is AZ trots op deze transfer, aan de andere kant is het jammer dat we een speler van dit kaliber en met deze persoonlijkheid kwijtraken. We gunnen Vincent deze transfer echter van harte en wensen hem veel succes in Londen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen