"Als ik loop te kloten, zal ik waarschijnlijk niet spelen"

12 juli 2016, 17:13

Michiel Kramer was vorig seizoen de onbetwiste nummer negen bij Feyenoord, waarvoor de spits veertien goals in dertig eredivisieduels wist te maken. In de komende jaargang moet de speler echter harder knokken voor zijn plek, aangezien er met Nicolai Jørgensen een geduchte concurrent in huis is gehaald.

Kramer laat zich echter niet gek maken. "Ik ga gewoon mijn eigen dingetje doen en dan ben ik er van overtuigd dat ik ga spelen", zegt de spits van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. Hij keek er niet raar van op dat aanwinst Jørgensen het rugnummer 9 kreeg. "Het is logisch, op het moment dat ik de enige spits ben in de selectie, zeker nadat Anass (Achahbar, red.) is vertrokken, dan weet je dat er een spits bijkomt. Voor mij was dat helemaal geen verrassing."

Strijdbaar, dat is Kramer na de komst van Jørgensen. "Ik denk dat iedere speler beter wordt van concurrentie. Ik ook. Ik geloof in mezelf en dan komt het wel goed", aldus de oud-spits van ADO Den Haag. "Ik hoop natuurlijk dat de trainer voor mij kiest, maar dat ligt wel aan mezelf. Als ik loop te kloten, zal ik waarschijnlijk niet spelen. Ik moet zorgen dat ik scherp ben, maar dat komt wel goed", stelt Kramer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen