Janssen als 'perfecte aanwinst' gepresenteerd bij Spurs

12 juli 2016, 17:33

De droom van Vincent Janssen is in vervulling gegaan, met zijn transfer van AZ naar Tottenham Hotspur. De eredivisietopscorer van afgelopen seizoen (27 goals) is inmiddels officieel gepresenteerd op White Hart Lane en is volgens manager Mauricio Pochettino de 'perfecte' aanwinst voor The Spurs.

Pochettino: "Vincent past hier perfect"

Het duurde even, maar Pochettino vindt het een goede zaak dat Janssen in huis is gehaald door Tottenham. "Vincent is nog zeer jong (22 jaar, red.) en heeft immens veel potentie. Hij heeft een profiel dat perfect bij ons past", vindt de manager van de Spurs. "We zijn zeer blij met zijn komst. Hij past niet alleen als speler, maar ook als mens perfect bij ons team."

Janssen: "Altijd een droom geweest"

Janssen is op zijn beurt blij met zijn stap en noemt Tottenham 'een prachtige club'. Vanaf moment één wilde hij dolgraag naar Londen toe. "Het is een geweldige kans om mezelf te ontwikkelen. Ik kan trainen met een jonge en getalenteerde groep en een zeer goede staf. Hier kan ik groeien. Bovendien spelen we in de Champions League, dat is ook heel mooi."

Janssen vindt het mooi om te horen dat Pochettino hem de perfecte aanvulling voor het team van Tottenham vindt. "Natuurlijk is dat fijn om te horen. Het was voor mij een van de redenen om hier naartoe te komen. Zijn speelstijl en voetbalfilosofie bevallen mij zeker", aldus Janssen. "Ik hoop hier veel te spelen, geregeld te scoren en prijzen te pakken."

Bovenste foto: website Tottenham Hotspur

[photo,98066,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen