Oud-Ajacied duikt in Rusland op bij Amkar Perm

12 juli 2016, 17:51

Darko Bodul heeft na diverse avonturen in het buitenland een nieuwe uitdaging gevonden. De 27-jarige aanvaller heeft zich verbonden aan Amkar Perm. De Bosnisch-Kroatische speler met een Oostenrijks paspoort heeft voor twee seizoenen getekend bij de club uit Rusland.

Het jeugdproduct van Ajax kon zes jaar geleden in Amsterdam geen doorbraak forceren en stapte na een verhuurperiode bij Sparta Rotterdam over naar het Portugese CD Nacional. Hierna kwam Bodul nog uit voor achtereenvolgens SK Sturm Graz, Odense BK, Rheindorf Altach en Dundee United. In Schotland lag hij tot medio 2017 vast, maar in onderling overleg gingen beide partijen voortijdig uit elkaar.

"Om eerlijk te zijn, heb ik nog niet veel wedstrijden in de Russische competitie gezien", geeft Bodul toe op de website van zijn nieuwe club. Daardoor heb ik even gesproken met Edgar Manuchuryan", doelt de aanvaller op oud-ploeggenoot bij Ajax, die momenteel voor Ural Sverdlovsk Oblast speelt. "Ik weet nu dat Rusland en Amkar veel sterke spelers heeft."

Foto: website Amkar Perm

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen