Nog een aanwinst voor Den Bosch, pech voor Volendam

12 juli 2016, 18:27

FC Den Bosch heeft na de komst van de Belgische verdediger Ben Santermans nog meer zaken gedaan op de transfermarkt. Romero Regales is neergestreken in De Vliert. De 29-jarige aanvaller komt over van de Belgische club Oud-Heverlee Leuven en tekent een contract voor één seizoen.

Regales is geen onbekende in Nederland, aangezien hij in het seizoen 2008/2009 zijn profdebuut maakte bij Fortuna Sittard. Daarna speelde hij nog voor het Belgische Excelsior Veldwezelt, Patro Eisden, Lommel United en OHL. In totaal speelde Regales tachtig duels in het betaalde voetbal, waarin hij dertig keer trefzeker was.

"Romero is een fysiek sterke centrumspits die een bal kan vasthouden en als aanspeelpunt kan fungeren", zegt Wiljan Vloet, de coach van Den Bosch, in een persbericht. "Hij is kopsterk en heeft in België laten zien dat hij over scorend vermogen beschikt. Romero past met zijn karakter en mentaliteit uitstekend binnen de groep. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan bij FC Den Bosch."

Drama voor Volendammer Mertens

Ondertussen heeft FC Volendam een tegenvaller te verwerken gekregen. Dylan Mertens heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en zal daarom zes tot negen maanden uit de roulatie liggen. Daan Klinkenberg staat ook al vier tot zes weken buitenspel wegens een scheurtje in zijn enkelbanden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen