Sunderland geeft gesprek tussen FA en Allardyce toe

Ger
13 juli 2016, 11:34

Sam Allardyce is daadwerkelijk in beeld om de nieuwe bondscoach van Engeland te worden. Sunderland, de huidige werkgever van de 61-jarige trainer, heeft de voormalig verdediger onlangs toestemming gegeven om te praten met de FA. Die afspraak had geheim moeten blijven, maar diverse media in Engeland kregen toch lucht van het onderhoud.

Naar aanleiding van de verschillende berichten heeft Sunderland nu toegegeven dat Allardyce inderdaad met de Engelse bond heeft gesproken. The Black Cats willen de oefenmeester echter liever niet kwijt. "Sam speelt een cruciale rol in onze plannen", aldus Sunderland in een verklaring. "Na een moeizaam seizoen hebben we behoefte aan stabiliteit. We hopen dan ook dat hij als manager werkzaam blijft bij onze club."

Het verzoek om te mogen praten met de FA kwam van Allardyce zelf. Roy Hodgson nam na het voor Engeland teleurstellend verlopen EK afscheid als bondscoach. Onder zijn leiding werden The Three Lions in de achtste finale uitgeschakeld door IJsland (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen