Geloof bij Feyenoord: "Voor meer dan derde plaats gaan"

13 juli 2016, 18:44

Afgelopen seizoen was de derde plaats in de Eredivisie het hoogst haalbare voor Feyenoord, maar komend voetbaljaar wil de Rotterdamse club om de titel meestrijden. Verdediger Terence Kongolo verwacht veel van zijn ploeg en stelt dat Feyenoord sterker is dan vorig jaar.

"Het smaakt iedereen naar meer. Ik denk dat we voor meer dan de derde plaats kunnen gaan. Dat iedereen is gebleven, is goed voor het team", zegt Kongolo tegen RTV Rijnmond. De verdediger wordt in verband gebracht met enkele clubs, maar daar is hij niet mee bezig. "Ik focus me op Feyenoord. Al die geruchten boeien me niet. Ik zit gewoon hier en ik denk aan niets anders."

Kongolo stelt dat de selectie van Feyenoord er goed op staat. "Veel jongens zijn gebleven. Ik denk dat dit goed is voor het team, omdat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Nu moeten we die kleine slordigheden uit ons spel halen, zodat we nog hogerop kunnen gaan. We trainen scherp en zijn gefocust. We willen nog een stapje hoger, dus ik denk dat we nu een goed begin hebben gemaakt", doelt Kongolo op de huidige voorbereiding.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen