Petrovic tevreden bij ADO: "Wil graag kampioen worden"

13 juli 2016, 19:09

Zeljko Petrovic heeft zijn eerste weken als hoofdtrainer van ADO Den Haag achter de rug. De ambitieuze coach is tevreden over hoe de selectie zich laat zien in de eerste vier weken en hij kijkt met vertrouwen naar het nieuwe seizoen. Over doelstellingen laat hij zich echter nog niet uit.

"Ik wil graag kampioen worden met ADO, maar dat is niet reëel", legt hij uit aan Omroep West. "We moeten gewoon kijken naar wat we erbij krijgen en van daaruit bouwen. Ik snap dat er resultaat wordt gevraagd, maar over doelstellingen en spelsystemen kan ik nu nog niets zeggen. Het belangrijkste is dat het met ADO goed gaat en als het met ADO goed gaat, gaat het met ons ook goed."

Petrovic hoopt nog op vier nieuwe spelers. "Maar soms kan en gaat dat niet", beseft de opvolger van Henk Fraser. "We moeten afwachten wat er de komende weken gebeurt, maar als er niets mogelijk is, dan moet je het gewoon doen met de spelers die je hebt. Anders blijf je chagrijnig en daar heeft niemand iets aan. Tot nu toe heb ik in ieder geval goede dingen gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen