Speler RB Salzburg draagt shirt RB Leipzig in CL-duel

14 juli 2016, 08:25

Red Bull Salzburg won afgelopen dinsdag met 1-0 van het Letse FK Liepaja in de tweede voorronde van de Champions League. In principe weinig bijzonders, maar tijdens het duel speelde er zich wel iets opmerkelijks af. Een speler van de Oostenrijkse club droeg een shirt met verkeerd logo.

Andreas Ulmer had tijdens de wedstrijd een shirt van Red Bull Leipzig aan, terwijl hij in dienst van Red Bull Salzburg speelt. De 30-jarige linksback speelde in de eerste helft nog wel met het juiste embleem op de borst, maar wisselde tijdens de rust vanwege de natte weersomstandigheden van tricot. Op een gegeven moment werd duidelijk dat hierop een RB Leipzig-embleem stond.

Laola1 vroeg de speler naar het opmerkelijke shirt. "Maar aan mijn naam is wel genoeg af te lezen, toch?", lachte Ulmer, die tijdens de interviews na afloop zijn hand voor het logo hield. Het is allemaal wel te verklaren, omdat Salzburg hetzelfde logo en dezelfde kledingleverancier heeft. "We gaan kijken wat er misgegaan is. Waarschijnlijk ligt het aan de levering van onze leverancier", zo klinkt het vanuit de club.

Het is niet duidelijk of de UEFA iets gaat doen met de gang van zaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen