Ibrahimovic verbreekt ook records op social media

14 juli 2016, 10:39

Zlatan Ibrahimovic verbrak bij de krachtonderdelen van de medische tests bij Manchester United al alle records en heeft nu wederom historie geschreven bij Manchester United. De komst van de Zweedse topspits heeft een social media record teweeggebracht bij de Engelse topclub, die dat via de officiële kanalen bevestigd.

De foto van Ibrahimovic die Man United op Instragram zette, is tot dusver het populairste item van de club op dit medium. De afbeelding van de met een United-shirt poserende Ibrahimovic scoorde al meer dan een half miljoen likes. Vier van de zes meest populaire Instagram-berichten van de Engelse voetbalgrootmacht hebben bovendien met Ibrahimovic te maken. Het geeft maar weer aan dat de Zweed nu al ongelofelijk populair is. Ook de berichten rond manager José Mourinho en aanwinst Henrikh Mkhitaryan scoren goed.

Vraagteken voor oefentrip

Het is overigens nog niet zeker of Ibrahimovic met Man United mee zal gaan naar China. De Engelse internationals Wayne Rooney, Chris Smalling en Marcus Rashford gaan wel op oefenstage naar Azië, maar zullen niet spelen tegen Borussia Dortmund en Manchester City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen