'Friday heeft keuze gemaakt en bereikt akkoord met AZ'

14 juli 2016, 11:19

De komst van aanvaller Fred Friday naar AZ lijkt aanstaande. De 21-jarige aanvaller is al rond met de club uit Alkmaar, zo laat zijn zaakwaarnemer Atta Aneke weten aan Voetbal International. AZ moet echter nog wel overeenstemming zien te bereiken met Lillestrom SK, de huidige club van Friday.

Aneke heeft goede hoop dat de transfer snel afgerond kan worden. "We moeten even afwachten wanneer Lillestrom en AZ elkaar vinden in de afkoopsom voor Fred. Mijn gevoel zegt dat dat maximaal een paar dagen zal duren. Qua salaris en persoonlijke wensen zijn we er al uit met AZ. Fred heeft zijn keuze al gemaakt. Hij is dinsdag hartelijk ontvangen bij de club en heeft daar een heel goed gevoel aan overgehouden. Het stadion, de trainingsfaciliteiten, de stad en de mensen op de club hebben een prima indruk op hem gemaakt."

Naar verluidt wil Lillestrom ruim één miljoen euro voor Friday, die eerder in de belangstelling van Hertha BSC en Spartak Moskou stond. De Nigeriaan scoorde dit jaar bij Lillestrom acht keer in veertien competitieduels en moet in Alkmaar de opvolger worden van Vincent Janssen, die naar Tottenham Hotspur is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen