Conte start bij Chelsea: "Voor druk ben ik niet bang"

Ger
14 juli 2016, 17:14

Antonio Conte is officieel gepresenteerd als nieuwe manager van Chelsea. De Italiaan, die op het afgelopen EK als bondscoach van zijn land in de kwartfinales werd uitgeschakeld, heeft er zin in om de Londenaren na een teleurstellend seizoen terug naar de top te brengen.

"We zullen hard moeten werken om de club weer terug te krijgen in de Champions League en aan kop van de ranglijst in de Premier League. Dat willen we voor elkaar krijgen met goed, attractief voetbal, maar de spelers moeten ook fysiek in orde zijn", aldus de 46-jarige Conte. "Ik hoop dat we de mensen gaan verrasen. Er is maar één vonkje nodig om een enorme brand te ontketenen."

"Voor druk ben ik niet bang. Ik ben al mijn hele leven gewend aan druk. Zo werkt het nou eenmaal als je bij een topclub werkt, als speler of trainer", stelt de trainer. "Ik vergelijk mijzelf weleens met een kleermaker. Je moet een pak naaien dat het team als gegoten zit. Het maakt mij niet uit of mijn ploeg met drie of vier verdedigers speelt. Het gaat om de juiste instelling en een goede organisatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen