Payet na superseizoen: "Ik blijf bij West Ham United"

15 juli 2016, 08:00

Dimitri Payet wordt dankzij zijn indrukwekkende prestaties bij West Ham United en de nationale ploeg van Frankrijk gezien als een van de meest gewilde transferobjecten in de wereld, maar de 29-jarige Fransman toont clubliefde. Een vertrek naar een andere club sluit de smaakmaker uit.

Payet heeft duidelijk gemaakt dat hij na de zomer ook nog in Oost-Londen zal spelen, ondanks de interesse van meerdere buitenlandse topclubs. "Ik heb gehoord van de belangstelling en ik ben gevleid. Maar ik hou van West Ham. We hebben een fantastisch seizoen achter de rug en ik kan niet wachten om in het Olympisch Stadion te spelen met deze club. Ik blijf honderd procent zeker bij West Ham. Dat kan ik de fans van de Hammers wel vertellen", aldus Payet in The Sun.

De Fransman ligt nog tot medio 2021 onder contract bij West Ham, waarvoor de oud-speler van Nantes, Saint-Etienne, Lille en Olympique Marseille afgelopen seizoen indruk maakte met negen doelpunten en twaalf assists. In de zomer van 2015 betaalde de Premier League-club, die vorig jaar zevende werd in de competitie, 12 miljoen euro voor Payet. De aanvallende middenvelder is immens populair bij de fans van de Londense club.

Op het EK 2016 noteerde Payet drie doelpunten en twee assists namens Frankrijk, waarmee hij in de finale verloor van Portugal.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen