Thern terug na acht maanden: "Het was heel emotioneel"

15 juli 2016, 09:48

Het was donderdag een prachtige dag voor Simon Thern. Na acht maanden blessureleed maakte de middenvelder van sc Heerenveen eindelijke weer eens zijn opwachting. De Zweed kwam een half uurtje in actie in de vriendschappelijke wedstrijd van de Friezen tegen FC Oss. Mede dankzij een benutte penalty van Thern werd het 5-1 op Terschelling met 5-1.

Het leidde tot veel emoties bij Thern. "Het is mooi om terug te zijn", stelt de Zweed op de clubwebsite. Door zijn enkelproblemen stond hij niet allen lang buitenspel, maar verkeerde de middenvelder ook lang in onzekerheid. "Het was heel emotioneel", zegt Thern dan ook over zijn comeback. "Ik was niet bang of gespannen, maar vond het vooral fijn om terug te zijn. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik heb de eerste drie maanden van het jaar op krukken gelopen en nu sta ik er alweer."

Dat Thern vanaf elf meter scoorde, vindt hij een mooie beloning. "Ik had er nog eentje kunnen maken, helaas raakte ik de paal", aldus de Zweed, die zijn enkel nu dus weer eens in wedstrijdverband getest heeft. "En dat ging goed. Dit was een eerste stap. Nu moet ik door, het zou mooi zijn als ik er bij de start van het seizoen weer helemaal terug ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen