Openhartige Kramer: "Ik vind voetbal echt verschrikkelijk"

16 juli 2016, 13:34

Michiel Kramer is een vreemde eend in de bijt in de voetballerij. De aanvaller baart regelmatig opzien met openhartige teksten en dit weekend heeft de spits van Feyenoord weer van zich doen spreken. In de auto bij oud-prof Andy van der Meijde heeft hij laten weten dat hij voetbal 'echt verschrikkelijk' vindt.

Van der Meijde neemt regelmatig filmpjes op met profvoetballers, die in zijn auto op een vrijblijvende manier interviewt. Kramer was in het gesprek met de oud-Ajacied openhartig over hoe hij naar het voetbal kijkt. "Ik vind het verschrikkelijk. Al dat politieke gedoe. Ik er kan er zo slecht tegen. Het is echt verschrikkelijk. Als ik op mijn dertigste financieel onafhankelijk ben, dan stop ik ermee. Zo is het gewoon."

"Natuurlijk, ik wil ook sportieve stappen zetten", gaat Kramer verder. "Maar vooralsnog gaat mijn sportieve carrière zoals ik die vooraf gepland had. Ik zit bij een topclub in Nederland. Volgens mij heb ik het niet heel slecht gedaan, dus ik zie het allemaal wel."

Kramer was voor zijn transfer naar Feyenoord dichtbij een overstap naar Abu Dhabi. "Dat was financieel zo aantrekkelijk. Sportief is het natuurlijk veel mooier om bij Feyenoord te spelen. Maar voor mijn financiële status en gezin was het echt top. Ik kon m'n huis afbetalen, ik had geen financiële zorgen meer en mijn kinderen zouden voortaan zorgeloos door het leven kunnen", zegt de spits, die door betaalproblemen van de club uit Abu Dhabi bij ADO Den Haag bleef. "Anderhalve week later zat ik bij Feyenoord."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen