Spelers Swansea komen te laat op training door Obama

16 juli 2016, 15:43

Een opmerkelijk verhaal uit de Verenigde Staten. Swansea City heeft haar tenten momenteel opgeslagen in Washington D.C, om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen in de Premier League. Vandaag (zaterdag) stond er een training gepland voor de club uit Wales, maar dat ging niet helemaal volgens plan. Een deel van de selectie kwam te laat door toedoen van president Barack Obama.

De spelers van Swansea moeten een weg oversteken om bij de trainingsvelden in de Amerikaanse hoofdstad te komen, maar die was vandaag afgesloten omdat Obama met een colonne moest passeren. "Ik weet zeker dat trainers door de jaren heen bijzondere redenen van spelers hebben gehoord als ze te laat komen. Maar ik denk niet dat iemand president Barack Obama daar ooit de schuld van heeft gegeven. Wij hebben dat wel gedaan en het was terecht", lacht verdediger Angel Rangel op de clubsite.

"Ons hotel zit in de buurt van het Witte Huis, maar omdat Obama vandaag terugkeerde was de verkeerssituatie anders. We dachten eerst dat het afgesloten was voor onze directeur Huw Jenkins, maar het bleek voor Obama te zijn", knipoogt Rangel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen