Herstelde Shaw offerde vakantie op om fit te worden

17 juli 2016, 10:53

Luke Shaw leeft voor zijn vak. De linksachter van Manchester United maakte zaterdag zijn rentree na langdurig blessureleed en kon dat doen omdat hij zijn vakantie opgeofferd heeft om zich klaar te stomen op het nieuwe seizoen. Dit bewondert José Mourinho, de nieuwe manager van de Engelse topclub.

Terwijl zijn teamgenoten de zon opzochten en zaten te genieten, bracht Shaw de tijd door in het krachthonk en op het veld. "Ik was verrast toen ik hem op het trainingsveld aan het werk zag, omdat ik niet had verwacht dat hij al zo veel kon doen. Hij heeft het fantastisch gedaan in de zomerstop. Hij heeft zijn vakantie laten vallen, om in Manchester door te trainen. Hij stond elke dag op het veld. Hij doet erg zijn best", looft Mourinho.

Shaw stond tien maanden aan de kant wegens een gebroken been, die hij opliep in de Champions League-confrontatie met PSV. Héctor Moreno schoffelde de speler van Man United destijds onderuit. De linksback maakte zaterdag zijn rentree in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Wigan Athletic. Hij stond in de basis en speelde 45 minuten mee.

Man United vliegt nu naar China, waar het in het kader van de International Champions Cup oefenduels met Borussia Dortmund (22 juli) en Manchester City (26 juli) afwerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen