Elia: "Ik zie ons wel hoge ogen gooien dit jaar"

17 juli 2016, 13:26

Na zijn debuutseizoen in De Kuip zette Eljero Elia onlangs zijn handtekening onder een verlengd contract bij Feyenoord. Aanvankelijk was dat echter niet het plan van de 29-jarige vleugelaanvaller, die ploeggenoten Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt, Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena ook zag bijtekenen.

Elia zou eigenlijk maar een jaar bij Feyenoord blijven. "Ik wilde mezelf weer op de kaart zetten en weet dat er nog veel meer in zit. Het vertrouwen in nog meer succes is hoog", zegt de rappe buitenspeler tegen RTV Rijnmond. Hij vindt het een goede zaak dat de kern van het team verlengd heeft. "Iedereen wilde gewoon blijven. Bij mij duurde het wat langer omdat ik nog maar een contract voor een jaar had."

De selectie van Feyenoord is in de ogen van Elia flink gegroeid. "We zijn een stabiele groep geworden en dat is de grootste reden dat ik heb bijgetekend. Na die zeven nederlagen op rij hebben we een goede reeks gehad en de beker gewonnen. Ik zie ons wel hoge ogen gooien dit jaar", schat Elia in.

Jens Toornstra is ook optimistisch gestemd. "We weten nu wat we aan elkaar hebben. Vergeleken met vorig jaar zijn we zoveel stappen verder. Acht jaar lang werd er geen prijs gewonnen en nu hebben we kans op twee prijzen in een paar weken", doelt de middenvelder op de strijd met PSV om de Johan Cruijff Schaal. Het duel in de Amsterdam Arena wordt op 31 juli afgewerkt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen