De Graafschap met 8-1 aan de broek: "Niet verwacht"

17 juli 2016, 14:27

De Graafschap werd zaterdag niets minder dan vernederd door Willem II. De Tilburgse eredivisionist was in een vriendschappelijke wedstrijd met maar liefst 8-1 te sterk voor de degradant uit Doetichem. Dat doet pijn bij coach Jan Vreman.

Vreman koos noodgedwongen voor onervaren spelers, vanwege de hoeveelheid blessuregevallen in de selectie. "Zo'n grote uitslag had ik natuurlijk niet verwacht. Het is absoluut iets waar we naar moeten kijken, wat er is gebeurd", sprak de trainer van De Graafschap na de blamage. "We moesten ons verdedigend aanpassen en konden het niet opvangen vandaag."

"Bij Willem II lukte heel veel, maar wij maakten met z'n allen gewoon te veel fouten", vervolgt Vreman. "We gaven de goals te gemakkelijk weg. Te veel fouten in de opbouw en verdedigend niet goed dekken voor het doel. We speelden met een wat lichter team en waren in z'n totaliteit veel minder dan Willem II. We zijn met onze neus op de feiten gedrukt, verdedigend op de proef gesteld. En daarin hebben we gefaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen