De doelstelling van Feyenoord: "Het kampioenschap"

17 juli 2016, 14:52

Na achtereenvolgens een tiende, tweede, derde, tweede, vierde en derde plaats te hebben gegrepen in de Eredivisie, wil Feyenoord komend seizoen aan het einde van de rit weer op nummer één komen te staan. De Rotterdammers hebben het doel om voor het eerst sinds 1999 weer met de landstitel aan de haal te gaan.

Technisch directeur Martin van Geel heeft op de open dag van Feyenoord gezegd dat de Rotterdammers voor het hoogst haalbare gaan. "Wij gaan altijd voor het hoogste en dat is prijzen winnen. Afgelopen jaar was dat de KNVB beker en dit jaar gaan we voor het kampioenschap", zo citeert RTV Rijnmond de technische man van Feyenoord.

Met Nicolai Jørgensen en Brad Jones als aanwinsten en de teruggekeerde Lucas Woudenberg (was verhuurd aan NEC) hoopt Feyenoord dit seizoen dus zeer hoge ogen te kunnen gooien. Wellicht komt Steven Berghuis (Watford) de gelederen ook nog versterken. "Hij is iemand die je altijd in de gaten houdt. Voorin op de vleugels kan er wat bij en dan ga je voor de beste kwaliteit. Het is een uitdaging voor een club als Feyenoord om hem binnen te halen. Daarvoor moet het juiste moment afgewacht worden."

Berghuis staat in ieder geval open voor Feyenoord, iets wat Van Geel mooi vindt. "Dat proef je bij meer spelers. Je merkt dat er waardering is voor de club", aldus de 'td' van Feyenoord, die hoopt dat de boel verder intact blijft. "Het is hopen op zo weinig mogelijk late transfers. Het valt ook wel mee hoeveel er is geïnformeerd naar onze spelers. We zitten niet meer in de positie dat we moeten verkopen en clubs weten dat ook. De doelstelling is om deze groep bij elkaar te houden."

[photo,99239,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen