Jaarlijkse helikoptervlucht zorgt voor angsten bij 'Nico'

17 juli 2016, 16:34

Het is ieder jaar weer een aardige happening: de presentatie van de aanwinsten op de open dag van Feyenoord. Vandaag (zondag) was het zover: Brad Jones, Nicolai Jørgensen en Justin Bijlow landden met een helikopter in De Kuip voor de spelerspresentatie.

Voor Jørgensen, die deze zomer overgenomen werd van FC Kopenhagen, was het nogal spannend. De spits kampt met vliegangst. "Het startte nog wel goed. Het ging eerst namelijk sloom en we gingen weinig heen en weer. Maar toen gingen we omhoog en bewogen we meer. Mijn hart bonsde heel hard in mijn keel. Ik hield Justin (Bijlow, red.) zijn hand maar even vast. Maar het was een mooie ervaring en ik heb het overleefd. Nu kan ik afrekenen met mijn vliegangst", aldus Jørgensen.

Voor Justin Bijlow was het ook een mooi moment om in de helikopter te mogen, aangezien hij als jeugdspeler is overgeheveld naar de eerste selectie. "Ik heb in de jeugd gezeten en mag nu aansluiten bij de selectie. Dat ik dit nu heb mogen meemaken, is heel mooi. Ik hoop nu dat ik kan doorgroeien", aldus de jonge doelman. "Ik vond het niet spannend, maar misschien moet je maar even aan Nico vragen of hij last had van spanning", lachte Bijlow tenslotte voor de camera van Feyenoord TV, wijzend naar zijn opgeluchte ploeggenoot.

[photo,99240,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen