Van Geel: "Berghuis absoluut in beeld bij ons"

17 juli 2016, 21:14

Steven Berghuis is nog steeds in beeld bij Feyenoord als versterking voor de voorhoede. Martin van Gaal, de technisch directeur van de Rotterdamse club, weet echter dat het niet gemakkelijk gaat worden om de Nederlandse vleugelaanvaller voor een jaar te huren van Watford FC.

"Berghuis staat bij ons op de lijst, net als een aantal andere spelers, maar hij zeker", zegt Van Geel tegen FOX Sports. "Het wordt echter niet eenvoudig, want hij is vorig jaar voor een ongelooflijk bedrag verkocht aan Watford en heeft een Premier League-salaris. Dat is een uitdaging voor een club als Feyenoord. Hij is bij ons absoluut in beeld en staat er zelf ook voor open."

Berghuis ziet Feyenoord als zijn enige optie, mocht hij bij Watford niet aan spelen toekomen. De oud-speler van FC Twente en AZ zei eerder dit weekend volgende week duidelijkheid te verwachten over zijn toekomst in Engeland. "Ik hoop het", reageerde Van Geel desgevraagd. "Zeker weten doe ik het echter niet, want 1 september is nog een heel eind weg. Watford is net begonnen met de voorbereiding en heeft een nieuwe coach. Zij hebben hun situatie en wij ook. Als er bij mij iemand komt voor één van de 'basis-achttien', dan ga ik nu ook niet meewerken aan een verhuur. Maar elke situatie is anders, zij staan er misschien anders in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen