Grigg op prestigieuze lijst bij 25 beste spelers van Europa

Ger
18 juli 2016, 12:30

Will Grigg maakt volgens Europese sportjournalisten deel uit van de 25 beste spelers in Europa van het afgelopen seizoen. De Noord-Ier behoort niet tot de beste tien voetballers, dus hij kan op 25 augustus niet aan de haal gaan met de hoofdprijs.

In totaal mochten 55 journalisten, één uit ieder bij de UEFA aangesloten land, hun vijf beste spelers van het afgelopen jaar kiezen. Grigg, afgelopen seizoen actief voor Wigan Athletic, kwam uit op een gedeelde 25ste plaats. Hij eindigde op evenveel punten als Giorgio Chiellini, Diego Godin, Paul Pogba en Hugo Lloris. Grigg kwam op het afgelopen EK in Frankrijk geen minuut in actie, maar groeide vanwege het supportersliedje 'Will Grigg's on fire' wel uit tot de cultheld van het toernooi.

Uit de tien spelers die de meeste stemmen ontvingen, kiest een jury op 25 augustus in Monaco de uiteindelijke winnaar. Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Antoine Griezmann, Toni Kroos, Lionel Messi, Thomas Müller, Manuel Neuer, Pepe, Cristiano Ronaldo en Luis Suárez zijn de genomineerden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen