Sissoko zet hoog in na EK: "Ik zou mezelf een tien geven"

19 juli 2016, 16:48

Moussa Sissoko is overtuigd van zijn eigen kunnen. Na een succesvol EK in eigen land hoopt de middenvelder op een transfer naar de Premier League. In het afgelopen seizoen degradeerde hij met Newcastle United naar de Championship, voor Sissoko niet het gewenste niveau.

Ondanks de nederlaag in de EK-finale met Frankrijk tegen Portugal (0-1) liet Sissoko een positieve indruk achter. Onder meer Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur zouden de aanvallend ingestelde speler volgen. "Het is mijn prioriteit om in Engeland te blijven, zelfs als ik niet ergens anders een nieuwe uitdaging ga zoeken. Ik wil in wedstrijden op het hoogste niveau tegen grote spelers spelen", vertelt hij aan France Football Magazine.

"Ik zou mezelf een tien uit tien geven voor het EK. Ik heb niet het gevoel dat ik beter ben dan anderen, maar ik heb alles gegeven en ga mezelf niet een ander cijfer toebedelen. Ik kan mezelf geen verwijten maken over dit toernooi." Vanuit het buitenland volgen naar verluidt Juventus, Borussia Dortmund en Napoli de verrichtingen van Sissoko.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen