'Twijfels bij NEC over aantrekken Owusu-Abeyie'

20 juli 2016, 09:11

Het lijkt nog geen uitgemaakte zaak dat Quincy Owusu-Abeyie een contract krijgt bij NEC. De aanvaller is momenteel op proef bij de Nijmeegse club en maakte daarbij een dusdanig goede indruk op coach Peter Hyballa, dat laatstgenoemde een positief advies gaf aan het bestuur.

Er is echter nog altijd geen duidelijkheid over een definitieve samenwerking tussen NEC en Owusu-Abeyie. Dat zou volgens Omroep Gelderland ook aan de financiële eisen van de voormalig jeugdinternational van Oranje liggen. "Ik ga er helemaal niks over zeggen", zegt Danny Hoekman, technisch manager van NEC, in een korte reactie tegenover eerdergenoemd medium.

"Hij heeft een goede indruk gemaakt", zei Hyballa afgelopen weekend over Owusu-Abeyie. "Niet alleen op het veld, maar ook als persoonlijkheid. We hebben ervaring nodig en die heeft hij. Hij is alleen niet fit en heeft ook lang geen competitiewedstrijd gespeeld. Hij doet het defensief op enkele momenten niet zo goed, maar hij scoort tegen Almere en ook tegen Hannover. Ik vind het een positieve man."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen