Ajax-aanwinst Sánchez speelt gelijk in eerste finaleduel

21 juli 2016, 07:43

Ajax-aanwinst Davinson Sánchez heeft zichzelf met Atlético Nacional een prima uitgangspositie verschaft om de Copa Libertadores te winnen. Woensdag (lokale tijd) werd op bezoek bij Independiente del Valle de eerste ontmoeting in de finale met 1-1 gelijkgespeeld.

Met Sánchez, die zich pas na de Copa Libertadores in Amsterdam hoeft te melden, in de basis leek Atlético Nacional zelfs met een overwinning te vertrekken uit Ecuador. De Colombiaanse club kwam in de 36ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Orlando Berrío. Drie minuten voor tijd kwam de thuisclub via Arturo Mina echter langszij (1-1).

De return van de finale van de Zuid-Amerikaanse equivalent van de Champions League is komende woensdag in Colombia.