Fraser: "Vitesse heeft ambitie om top-vijf aan te vallen"

21 juli 2016, 09:52

Onder leiding van Rob Maas eindigde Vitesse afgelopen seizoen als negende in de Eredivisie en greep daardoor naast een ticket voor de play-offs om Europees voetbal. Henk Fraser, de nieuwe coach van de Arnhemse club, hoopt het beter te doen.

"Vitesse heeft als club de ambitie om de top-vijf aan te vallen", zegt Fraser tegen De Telegraaf. "Maar als je bij de eerste acht kan komen doe je het goed met zoveel jonge talenten. Met jeugd ben je gauw wisselvallig en we hebben ook geen begroting waarmee je in de top kan meedraaien. Ik weet niet welke uitspraken de mensen van de club gaan doen. Maar de organisatie in Arnhem is degelijk en de ambities zijn over het algemeen vrij gezond."

Fraser weet nog niet of Vitesse er deze zomer spelers van Chelsea bij krijgt. "We hebben twee spelers van Chelsea, de Braziliaan Nathan en Lewis Baker. Als er iemand uit de buitencategorie zich nog aandient in de laatste fase van de transferperiode kan er nog een poging worden gedaan door de club om de selectie te versterken", vervolgt hij. "Maar eigenlijk hebben we het op dit moment redelijk staan. Vitesse heeft veel talenten in de eigen opleiding en die worden zeer gewaardeerd binnen de eigen club. Die jongens moeten we helpen richting het eerste elftal. We hebben niet voor niets zes jonge talenten laten doorstromen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen