"De fans van Liverpool gaan van Wijnaldum houden"

22 juli 2016, 10:43

De transfer van Georginio Wijnaldum naar Liverpool is zo goed als beklonken en dus beginnen de kenners vast vooruit te blikken op de periode van de Nederlander op Anfield Road. Nadat eerder Dirk Kuyt zich al positief uitsprak over de transfer, is ook Ryan Babel positief over de aanvallende middenvelder van Newcastle United.

Babel, die tussen 2007 en 2011 het shirt van The Reds droeg, ziet alleen maar winnaars bij de transfer van Wijnaldum. "Dit is top voor allebei. Liverpool heeft spelers met de energie van Wijnaldum nodig. En Gini is na de degradatie van Newcastle United aan een nieuwe uitdaging toe", zegt de aanvaller in Telesport.

De speler van Al Ain FC denkt dat Wijnaldum veel kan betekenen voor Liverpool. "Het is duidelijk dat de club na een aantal zware jaren de weg omhoog heeft ingezet. Met Jürgen Klopp zullen The Reds, mits ze de goede aankopen doen, weer een rol van betekenis gaan spelen. Het aantrekken van Wijnaldum lijkt me een prima zet. Ik denk dat de fans gezien zijn passie, werklust en loopvermogen van hem gaan houden. Ze hechten aan keihard werken en zullen hem heel wat staande ovaties geven", verwacht de oud-Ajacied.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen