Zhukov na halfjaar bij Roda aan de slag bij Ural

22 juli 2016, 14:45

Roda JC zag toekomst in Georgi Zhukov, maar de club uit Kerkrade wist geen akkoord te bereiken met Standard Luik, de club waar hij onder contract stond. Daardoor vertrekt de Rus nu naar FK Ural, dat uitkomt in zijn geboorteland. En dat terwijl Zhukov had gerekend op een langer verblijf bij Roda.

Zhukov speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis in Kerkrade en hij liet een goede indruk achter. "Ik had mij ingesteld op een langer verblijf bij Roda JC, met die gedachte ging ik ook de vakantie in", zegt de 21-jarige middenvelder tegen FOX Sports. "Maar ze konden geen akkoord bereiken met Standard Luik. Vervolgens heb ik gekozen voor zekerheid. Er was vanuit Nederland nog wel wat interesse, maar dat werd nooit concreet."

Zhukov hoopt, door goed te spelen bij Ural, een uitnodiging van de nationale ploeg te ontvangen. "Het plaatje klopt hier volledig, zowel sportief als financieel. Ik wil hier stappen maken en mij ontwikkelen tot international. En dan hoop ik het WK in 2018 met Rusland te spelen. Daar ga ik voor."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen