Feyenoord in volle Kuip tegen Valencia: "Enorme boost"

22 juli 2016, 15:10

Voor het eerst deze voorbereiding speelt Feyenoord zaterdag een wedstrijd in De Kuip. Verdediger Terence Kongolo heeft in zijn loopbaan al vaak in het stadion van de Rotterdamse club gespeeld, maar kan desondanks niet wachten om het gras van De Kuip weer te betreden. De verdediger neemt het met zijn team zaterdag op tegen het sterke Valencia.

"Het is altijd een fijn gevoel om thuis te spelen, maar zeker als het enige tijd geleden is", zegt Kongolo op de clubsite. "Het is prachtig dat De Kuip meteen al weer uitverkocht is. Ook op de Open Dag zat het stadion vol. Wij als spelers krijgen daar een enorme boost van."

Valencia is een pittige ploeg, weet Kongolo. "Voor ons is deze wedstrijd een mooie test voor het duel om de Johan Cruijff Schaal (zondag 31 juli, red.). Als we goed voor de dag komen, zal ons dat extra vertrouwen geven voor die wedstrijd. Daarom moeten we zaterdagavond er gewoon vol tegenaan gaan", aldus de Feyenoorder, die baalt van de blessures van Sven van Beek en Kenneth Vermeer. "Dat zijn aderlatingen voor onze ploeg, maar aan de andere kant kunnen we hun gemis goed opvangen omdat we een brede selectie hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen