Klopp: "Wijnaldum kan geweldig worden bij ons"

22 juli 2016, 21:16

Liverpool-manager Jürgen Klopp is blij met de komst van Georginio Wijnaldum. De 25-jarige Nederlandse middenvelder tekende vrijdag een meerjarig contract bij de Engelse topclub. Wijnaldum is voor naar verluidt 30 miljoen euro afkomstig van Newcastle United.

"Ik denk dat hij een geweldige speler voor ons kan zijn", aldus Klopp op de officiële website van Liverpool. "In zijn loopbaan heeft hij al een aantal heel goede dingen laten zien, maar het meest opwindende en belangrijkste voor mijn staf en mij is dat er bij hem nog zoveel meer in zit. Hij weet dat we samen moeten werken om dat eruit te krijgen, zodat hij succesvol kan zijn voor de ploeg."

"Hij heeft al vaak voor zijn land gespeeld", zegt Klopp over de 30-voudig international van Oranje. "In Nederland was hij al op jonge leeftijd aanvoerder en daarnaast heeft hij een zwaar seizoen doorgemaakt in de Premier League." Klopp doelt daarmee op de degradatie van Newcastle United in de afgelopen jaargang. "Die ervaringen geven hem een goede basis voor de uitdaging die hem hier te wachten staat, waarvan iedereen weet dat het een grote is. Ik kan niet wachten om hem op het trainingsveld te verwelkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen