Geen eredivisietop voor Janssen: "Is me ontnomen"

23 juli 2016, 09:35   Bijgewerkt: 23 juli 2016, 11:22

Niet een stap naar de Nederlandse top, maar een een transfer naar de Premier League. Dat is wat één topseizoen bij AZ Vincent Janssen heeft opgeleverd. De spits van Tottenham Hotspur benadrukt echter dat hij niet negatief tegenover een overstap naar Ajax of PSV had gestaan.

Janssen laat weten dat een stap naar Ajax of PSV financieel niet mogelijk was. "Die gaan geen twintig miljoen voor me neerleggen. Die mogelijkheid is me ontnomen door AZ", zegt Janssen in De Volkskrant. Hij koestert echter geen wrok richting zijn oude club. "Nee, hoor. AZ ging voor het hoogste. Dat hebben ze goed gedaan, kun je achteraf zeggen. Ik koester totaal geen rancune, heb superveel aan de club te danken."

Ongeveer anderhalve week geleden zette Janssen zijn krabbel onder een contract bij Tottenham. "Ik kreeg ongeveer honderd berichten per dag toen de transfer rondkwam. Heel veel van vrienden en familie. Ik heb geprobeerd iedereen te antwoorden. Maar ik moest ook nog twee keer trainen en verhuizen."

In Londen heeft hij in de persoon van Harry Kane een zeer geduchte concurrent, maar dat baart hem geen zorgen. "Komend seizoen speelt Spurs met de Champions League, de League Cup en de FA Cup misschien wel meer dan zestig wedstrijden. Daarom wilden ze er per se nog een spits bij. Er zijn genoeg minuten te verdelen. Ik denk ook dat Kane en ik goed kunnen samenspelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen