Veelbesproken Aurier bezorgt PSG oefenzege op Inter

25 juli 2016, 07:46

Met een imponerend optreden heeft Paris Saint-Germain in de nacht van zondag op maandag afgerekend met Internazionale op de International Champions Cup in de Verenigde Staten. De ploeg uit Parijs won met 3-1 van de Italianen in Eugene (Oregon). De grote man aan de zijde van de Franse topclub was Serge Aurier.

De man uit Ivoorkust was verantwoordelijk voor twee van de drie treffers van PSG. Hij opende eerst de score na een kwartier, alvorens een handsbal van Lucas Moura tot een penalty leidde en Stevan Jovetic de stand vanaf elf meter gelijk trok. Dankzij een geweldige vrije trap van Layvin Kurzawa en nog een doelpunt van Aurier trok PSG in de tweede helft alsnog de wedstrijd naar zich toe. De backs maakten dus het verschil. Aurier, vorig seizoen door meerdere incidenten uit de gratie geraakt, werd aan het einde van de wedstrijd aanvoerder gemaakt. Daarmee werd hij beloond voor zijn prestatie.

PSG won haar eerste oefenwedstrijd met 2-1 van West Bromwich Albion. Unai Emery, de coach die deze zomer overkwam van Sevilla, krijgt de taak om zonder Zlatan Ibrahimovic een vernieuwd topteam te smeden in Parijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen