"Het is op dit moment rustig rond Frank de Boer"

25 juli 2016, 09:45

De naam van Frank de Boer zingt rond in Italië, waar Roberto Mancini op ramkoers ligt bij Internazionale en de bij Ajax vertrokken trainer door de Italiaanse media naar voren wordt geschoven als een belangrijke kandidaat voor de eventuele opvolging. De Boer en diens management hebben echter nog niets vernomen vanuit Milaan.

"Van Inter hebben we nog niets gehoord. Het is een mooie club, maar wij kunnen op dit moment alleen maar afwachten", maakt zaakwaarnemer Guido Albers duidelijk in gesprek met Voetbal International. "Het is op dit moment rustig rond Frank", voegt hij toe.

Mancini zit bij Inter niet op één lijn met de clubleiding. De 51-jarige coach wil graag investeringen zien en mikt op spelers als Yaya Touré en Antonio Candreva, maar heeft nog geen grote aankopen in de armen kunnen sluiten. De Chinese overname van de Nerazzurri heeft voor interne spanningen gezorgd en daardoor zou Mancini volgens Italiaanse media binnen vier dagen zijn ontslag willen indienen.

De Boer werd deze zomer al in verband gebracht met Everton, AC Milan en Lazio Roma, maar zit tot dusver nog clubloos thuis. Een sabbatical werd eerder niet uitgesloten door de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen