Gesprek met Klopp gaf doorslag voor Wijnaldum

25 juli 2016, 10:41

Liverpool, Everton en Tottenham Hotspur stonden in de rij voor Georginio Wijnaldum, die uiteindelijk een transfer maakte naar Anfield Road. De Nederlandse middenvelder geeft aan dat de aanwezigheid van manager Jürgen Klopp de doorslag heeft gegeven in zijn beslissing.

Liverpool legde circa 30 miljoen euro neer voor Wijnaldum, die vorig seizoen met Newcastle United uit de Premier League degradeerde. Onze landgenoot koos voor een samenwerking met Klopp, in plaats van een samenwerking met Ronald Koeman (Everton) of Mauricio Pochettino (Spurs). "Aan de gesprekken met Klopp hield ik een heel goed gevoel over. Hij heeft me veel vertrouwen gegeven en zei dat mijn speelstijl hem zeer beviel. Hij zei dat hij me heel graag in de selectie wilde hebben", aldus Wijnaldum in de Liverpool Echo. "Zoiets is altijd mooi om te horen, ik werd er blij van."

Wijnaldum kijkt uit naar zijn periode in de Beatles-stad. "Het is altijd mooi als iemand als Klopp positief is. Zijn successen bij Dortmund tonen wel aan hoe goed hij is. Everton had ook interesse, maar Liverpool was concreter. Na mijn gesprek met Klopp wist ik dat ik hierheen wilde gaan", besluit de oud-Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen