Transferpoker tussen Man United en Juve gaat door

25 juli 2016, 11:03   Bijgewerkt: 25 juli 2016, 11:15

De transfergeruchten rond Paul Pogba zijn nog altijd niet ten einde gekomen. De middenvelder van Juventus wordt al geruime tijd in verband gebracht met Manchester United, dat veel geld voor de Franse international overheeft. Opmerkelijk genoeg gaat zijn Italiaanse werkgever niet akkoord met een transfersom van 120 miljoen euro. Er moet nog 10 miljoen euro bij, vindt La Vecchia Signora. Dat meldt The Guardian.

Man United legde een bod van 120 miljoen euro (inclusief bonussen) neer in Turijn, maar wist Pogba nog altijd niet los te weken uit Italië. Juventus houdt de poot stijf, waardoor de recordtransfer op zich blijft wachten. Het wil 10 miljoen euro extra, mede omdat er maar liefst 94,7 miljoen betaald moet worden om de komst van Napoli-topschutter Gonzalo Higuain mogelijk te maken.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Pogba, zou met Man United al de voorwaarden van een vijfjarig contract hebben besproken. Het lijkt erop dat er een akkoord ligt over het jaarsalaris (naar verluidt ruim 13 miljoen euro), maar de Engelse topclub moet dus nóg dieper in de buidel tasten om de Franse krachtpatser te kunnen strikken. In 2012 liet Man United de middenvelder gek genoeg nog voor een spotprijsje naar Turijn gaan. Deze zomer haalde de nieuwe club van manager José Mourinho met Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan al twee vette vissen aan boord.

Allegri is er niet mee bezig

Juventus-coach Massimiliano Allegri wilde niet reageren op de geruchten rond de eventuele exit van Pogba. "Nee, daar wil ik het niet over hebben. We zijn ons momenteel aan het voorbereiden op komend seizoen. Het enige wat ik wil zeggen is dat Man United fantastisch werk verzet op de transfermarkt."

[photo,98644,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen