Vastleggen Owusu begin van transfergeweld bij NEC

25 juli 2016, 12:53

NEC gaat Quincy Owusu-Abeyie contracteren. De vleugelaanvaller tekent op zeer korte termijn een contract voor één seizoen bij de Nijmeegse eredivisionist. Het lijkt het startschot te zijn van een steeds drukker wordende transferzomer voor NEC.

"Hij heeft een positieve indruk achtergelaten", stelt technisch directeur Danny Hoekman bij FOX Sports. De 30-jarige Owusu-Abeyie was al twee weken op stage bij NEC en wordt nu dus vastgelegd. "Hij heeft duidelijk de drang en bereidwilligheid om in Nederland te laten zien over welke aanleg hij beschikt", aldus Hoekman. Mocht het rond komen, dan staat de voormalig jeugdinternational voor zijn debuut in de Eredivisie. Gezien het aantal clubs waarvoor hij speelde, is dat vrij raar. Het volledige rijtje: Arsenal, Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Al Sadd, Malaga CF, Panathinaikos en Boavista.

NEC gaat op jacht naar nog meer versterkingen en kijkt in het kader hiervan onder meer rond in Engeland, waar een bezoek wordt gebracht aan Manchester City. "We gaan kennismaken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik verwacht niet dat we Kun Agüero kunnen huren. Of Kevin De Bruyne", knipoogt Hoekman. "Maar buiten de A-selectie lopen er daar ook een aantal interessante spelers rond. Namen wil ik niet noemen, ook omdat NAC en FC Twente contact hebben met City. Zonder iets af te doen aan de spelers waarover het bij hen ging, willen we - als het kan - een stapje hoger gaan", zegt de 'td' van NEC.

Er moeten nog meerde posities worden ingevuld door NEC. "Een keeper, een linksback, een aanvaller... Die linksback is onze hoogste prioriteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen