Neymar: "Zouden jullie niet feesten als je zo veel verdient?"

27 juli 2016, 09:12

Getuige de filmpjes en foto's die verspreid worden via internet, is Neymar altijd wel in voor een feestje. Met de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in het vooruitzicht werd hij gevraagd naar zijn gedrag buiten het veld. Uit zijn reactie was af te leiden dat hij 'gewoon' door zal blijven gaan met feesten en lol maken.

Neymar vindt dat de buitenwacht zich louter moet focussen op zijn prestaties binnen de lijnen, en niet op zijn gedrag naast het veld. "Ik denk dat jullie alleen moeten kijken naar mijn voetbalprestaties. Als ik niet op het veld sta, dan heb ik tijd voor mezelf. Dat is mijn persoonlijke zaak. Ik hou ervan om uit te gaan en lol te maken met mijn vrienden. Ik heb ook familie, dus waarom zou ik niet mogen uitgaan in clubs? Ik ben heus wel bewust van hetgeen ik een dag later moet doen. Ik blijf uitgaan en zie daar niets verkeerds in", aldus de Braziliaan van FC Barcelona.

Daar laat Neymar het nog niet bij. "Stel je eens voor dat jij 24 jaar oud bent, net zo veel verdient als ik nu doe en hetzelfde hebt als ik", zegt de Braziliaanse international. "Zou jij dan niet hetzelfde zijn als ik?", vraagt de Barça-ster zich hardop af. In zijn vrije tijd wordt hij veelvuldig gefotografeerd met sterren als Justin Bieber en Stephen Curry.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen