Manager Pochettino: "Janssen moet de tijd krijgen"

27 juli 2016, 13:19

Mauricio Pochettino vindt dat de buitenwacht niet te snel een oordeel moet vellen over Vincent Janssen. De manager van Tottenham Hotspur is van mening dat de Nederlandse spits de tijd moet krijgen om zich aan te passen aan zijn nieuwe club en te wennen aan zijn nieuwe teamgenoten.

Dat heeft Pochettino na de 2-1 nederlaag van Tottenham tegen Juventus aangegeven. Ondanks de transfersom van ruim 20 miljoen euro wil de Argentijn niet dat Janssen meteen wordt afgerekend op zijn prestaties in de eerste weken. "In de eerste helft was het erg lastig voor Vincent, omdat Juventus op de counter speelde en wij erg slordig waren. Het was moeilijk om de bal naar het vijandelijke doel te brengen", aldus de manager. "Hij is daar wel erg actief."

"Vincent werkte zeer hard voor het team", zegt Pochettino verder over het optreden van Janssen tegen Juventus. "In de tweede helft vond hij zijn teamgenoten al beter. Hij was daarna wel wat vermoeid", aldus de coach, die de spits na ruim een uur spelen naar de kant haalde. "We moeten hem rustig brengen. Hij moet de tijd krijgen om zich aan te passen aan onze voetbalfilosofie. Ik ben wel zeer blij met hem."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen