Higuaín heeft geweldig gevoel, Immobile naar Lazio

27 juli 2016, 16:28

Gonzalo Higuaín gaat met rugnummer 9 spelen bij Juventus. De 28-jarige spits uit Argentinië maakte eerder deze week voor 90 miljoen euro de overstap van Napoli naar de regerend kampioen van Italië, waarmee hij de op twee na duurste voetballer ooit werd.

"Dit is een geweldig gevoel", reageerde Higuaín bij zijn presentatie in Turijn in gesprek met Sky Italia. "Ik ben blij om hier te zijn en hoop dat we een geweldig seizoen gaan beleven. We hebben een team waarmee dat mogelijk is, we zijn een prachtige club en hopen de fans blij te maken. De Champions League winnen? Hopelijk. Het belangrijkste is nu om hard te werken en rustig te blijven, om in een zo goed mogelijke vorm aan het nieuwe seizoen te beginnen."

Ook Lazio heeft haar nieuwe spits binnen. De Romeinse club neemt Ciro Immobile over van Sevilla FC. De 26-jarige aanvaller werd in het seizoen 2013/2014 namens Torino topscorer van de Serie A en verdiende daarmee een transfer naar Borussia Dortmund. Bij de Duitse club wist de Italiaan niet door te breken en daarom vertrok hij een jaar later naar Sevilla. Ook in Spanje bleef een doorbraak uit, waarop Immobile afgelopen winter terugkeerde bij Torino. De aanvaller wordt bij Lazio ploeggenoot van onder meer Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen