Meunier scoort twee keer voor PSG: "Uitstekende start"

Ger
28 juli 2016, 09:42

Thomas Meunier ontpopte zich verrassend tot de uitblinker bij Paris Saint-Germain in de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Real Madrid. De verdediger, die deze zomer door de Franse topclub werd weggeplukt bij Club Brugge, nam twee doelpunten voor zijn rekening.

Meunier stond aanvankelijk niet in de basisploeg van trainer Unai Emery, maar mocht al snel invallen omdat Thiago Silva geblesseerd uitviel. De Belg trof vervolgens voor de pauze twee keer doel. "Het is sneu dat Thiago een blessure heeft opgelopen. Hopelijk valt de schade mee, want hij is onze aanvoerder en een zeer belangrijke speler. Ik maakte als zijn vervanger een uitstekend start", zegt Meunier over zijn eerste doelpunt. "Ik ben heel blij dat ik zelfs twee keer heb kunnen scoren. Verdedigend zal het nog wel beter moeten. Toch was het een sterk optreden van onze ploeg."

"Ik ben tevreden over het resultaat, maar dat is niet het belangrijkste", zegt Emery. "Tactisch was het in orde. De spelers hebben mijn instructies opgevolgd. Dit is goed voor ons zelfvertrouwen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen