Geen vreugde bij Vd Brom: "We kunnen veel beter"

28 juli 2016, 23:51

AZ won donderdagavond met 1-0 van PAS Giannina in de derde voorronde van de Europa League, maar daar is volgens trainer John van den Brom ook alles mee gezegd. De coach was niet echt te spreken over het spel van zijn ploeg, met name in aanvallend opzicht.

"Ik vind dat we veel beter kunnen dan we vanavond hebben laten zien", zegt Van den Brom tegen FOX Sports over het duel met de bescheiden Grieken. "Daarom was er wat teleurstelling bij mij en ook bij de jongens in de kleedkamer. Je kan er cliché's in gooien - dat je gewonnen hebt en geen tegengoal hebt gekregen - maar het feit blijft dat het beter had gekund en gemoeten. De keuzes in de laatste fase waren niet goed. De voorste linie zat niet lekker in de wedstrijd. Het was moeilijk, omdat zij met drie van die grote gasten achterin stonden."

Toch heeft AZ een redelijke uitgangspositie. "We moeten het wel een stukje beter doen. Ik denk wel dat het daar makkelijk voor ons zal worden, omdat we meer ruimte zullen krijgen om ons spel te zullen spelen. Zij moéten, en dat ligt ons. Bovendien hebben wij bijna altijd gescoord in uitwedstrijden. Ik heb er nog steeds een goed gevoel over", besluit Van den Brom.

De return in Griekenland wordt volgende week donderdag gespeeld. Deze wordt niet in het stadion van PAS Giannina, maar in het onderkomen van Atromitos FC gespeeld. Dat stadion kent AZ nog van 2013, toen het Atromitos trof in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen