Vorm en Janssen verliezen ook van Atlético Madrid

29 juli 2016, 14:05

Michel Vorm en Vincent Janssen hebben ook hun tweede wedstrijd met Tottenham Hotspur op de International Champions Cup in Australië verloren. De Londenaren gingen vrijdag in Melbourne met 1-0 onderuit tegen Atlético Madrid.

Diego Godín maakte het verschil namens Atlético tegen Tottenham. De verdediger uit Uruguay tekende vijf minuten voor rust voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Vorm en Janssen hadden een basisplaats bij Tottenham. Beide Nederlanders werden een kwartier voor tijd naar de kant gehaald door manager Mauricio Pochettino.

Tottenham begon de International Champions Cup eerder deze week met een 2-1 nederlaag tegen Juventus. Ook tegen de Italiaans kampioen hadden Vorm en Jassen een basisplaats bij The Spurs.