Trefzekere Promes uitstekend van start met Spartak

Ger
31 juli 2016, 19:28

Quincy Promes is met Spartak Moskou uitstekend begonnen aan de Russische competitie. De aanvaller boekte met de thuisploeg een 4-0 overwinning tegen Arsenal Tula. Promes was bovendien goed voor de helft van de doelpuntenproductie. Ook nam hij een assist voor zijn rekening.

Op aangeven van Promes tekende Jano Ananidze al in de zesde minuut voor de openingstreffer. De Georgiër verdubbelde de voorsprong nog voor de pauze. Promes groeide in de tweede helft uit tot de man van de wedstrijd. De oud-speler van FC Twente en Go Ahead Eagles tikte kort na de hervatting de 3-0 binnen. In de slotminuut maakte hij ook het laatste doelpunt.

Promes was vorig seizoen goed voor achttien treffers in de Russische liga. Daarmee verloor hij nipt de strijd om de topscorerstitel van Fedor Smolov. De ex-Feyenoorder vond twintig keer het net.