Officieel: Feyenoord leent Berghuis van Watford

1 augustus 2016, 15:30   Bijgewerkt: 1 augustus 2016, 16:34

Wat de afgelopen dagen al zwaar in de lucht hing en steeds dichterbij kwam, is nu officieel geworden. Steven Berghuis is het komende seizoen op huurbasis in het shirt van Feyenoord te bewonderen. De 24-jarige Apeldoorner wordt door Watford in De Kuip gestald en gaat daar spelen met rugnummer 19.

Berghuis is maandag met succes medisch gekeurd bij zijn nieuwe club en keert dus definitief terug in de Eredivisie, waar hij in het verleden vijf jaar speelde. Eerst in dienst van FC Twente (2010-2012), daarna bij AZ (2012-2015). Dankzij een uitstekend derde jaar in Alkmaar, waarin de vleugelaanvaller elf goals aantekende in 22 duels, dwong Berghuis een transfer naar Watford af. Daar bleef hij het afgelopen echter steken op slechts negen optredens.

"We waren al langer op zoek naar een versterking voor de voorhoede en zijn heel blij dat we Steven aan onze selectie kunnen toevoegen", zegt technisch directeur Martin van Geel in een persbericht over de komst van Berghuis. "Steven is een speler met veel creativiteit, een uitstekende traptechniek en scorend vermogen. Zijn komst wordt breed gedragen binnen de club, we zijn ervan overtuigd dat hij een echte versterking is voor Feyenoord."

Berghuis is sinds het einde van het vorig seizoen international van Oranje. Eerst maakte hij als invaller zijn debuut tegen Ierland, alvorens hij in de interlands tegen Polen en Oostenrijk in de basis mocht starten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen